aniversari per a xiquets València

Aniversari per a xiquets València

Busques aniversari per a xiquets València en Internet i t’hem aparegut nosaltres?
No és casualitat, proposem un dels plans més alternatius, originals i divertits del moment.

Vols celebrar aniversari per a xiquets València?
Tens entre 8 i 14 anys i s’acosta el dia del teu aniversari?
Vols una festa única i repleta de diversió?
Estàs en el lloc perfecte.

En Enigma Experience podem fer del teu aniversari un dia inoblidable per a tu i els teus amics. T’oferim una sala de fuga amb un misteri per resoldre, un berenar desbordant de coses riquíssimes i un taller exclusiu per a vosaltres, on podreu crear records per a emportar-vos a casa. A més, i per si tot açò fora poc, vos farem unes fotos molt fanfarrones perquè vos sentiu com a autèntiques estreles.
Si busques celebrar aniversari per a xiquets València, este és el teu lloc.

Si vols veure les nostres diferents sales de fuga i triar quin t’agrada més, continua navegant per la nostra web, les trobaràs en l’apartat “Juegos de escape”.

|No ho penses més, si vols que el teu fill/a i els seus amics passen un dia increïblement divertit, ple de treball en equip i col•laboració, i posant a 100 per hora la seua imaginació i perspicàcia, Enigma Experience és tot el que estàs buscant!

|Además, tot el nostre equip està format per monitors degudament qualificats i amb experiència en l’àmbit de l’educació i el temps lliure, tant infantil com juvenil, la qual cosa suposa un extra de tranquil•litat i garantia d’èxit.

Per això celebrar aniversari per a xiquets València amb nosaltres, és un exitàs. Deixa l’aniversari dels reis de la casa en les nostres mans, segur que els encanta!

Pots cridar-nos o enviar-nos un whatsapp al 640 22 87 10, o, si ho preferixes, envia’ns un correu a enigmaexperiencevalencia@gmail.com